PERSONAL GOAL
by RUNNERSWORLD Haarlem

Onze trainingsmogelijkheden


Techniektraining Clinic

Een clinic specifiek gericht op looptechniek.

Per clinic wordt er een specifiek onderwerp gekozen, denk aan:

* basislooptechniek 

* pasfrequentie en paslengte 

* lichaamshouding

* arm-inzet 

* reactiviteit

De clinics worden op verschillende momenten aangeboden. Klik hier voor de data en meer informatie. 


Techniektraining Basic

De basis van het gezond en makkelijk kunnen hardlopen begint bij een efficiënte techniek. Dit kan per loper verschillend zijn en dient afgestemd te worden op de mogelijkheden van de loper. Denk hierbij o.a. aan pasfrequentie/-lengte, voetplaatsing, lichaamshouding, knie-inzet, armzwaai en ademhaling. Door middel van gerichte oefeningen krijg je jouw techniek op een hoger en efficiënter niveau. Klik hier meer voor meer informatie.


Techniektraining Medium

Loop je al wat jaartjes en wil  je jouw loopefficiëntie verbeteren en zodoende makkelijker en/of harder en/of verder kunnen hardlopen, dan kunnen wij je hierbij op weg helpen. Techniektrainingen afgestemd op o.a. pasfrequentie, -lengte, voetplaatsing, lichaamshouding, knie-inzet, armzwaai en ademhaling zullen hieraan bijdragen. Klik hier meer voor meer informatie.


Techniektraining Plus

Training gericht op een specifiek looptechnisch effect, zodat jij gericht aan jouw verbeterpunt kan werken. Klik hier meer voor meer informatie.


Techniektraining Individueel

Naast bovenstaande trainingen in klein groepsverband, bieden wij ook 1 op 1 trainingen aan, die op jouw wensen en mogelijkheden  zijn afgestemd. Klik hier meer voor meer informatie.


Return to Run

Ben je er een tijdje uit en/of geblesseerd geweest, dan kunnen wij jou met een op jou toegepast programma weer op weg helpen. Klik hier meer voor meer informatie.


! De trainingen/clinics van Personal Goal vinden onder eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer plaats.