PERSONAL GOAL
by RUNNERSWORLD Haarlem

 

Techniektraining Plus

Je loopt al een tijdje en je wil jouw loopefficiëntie verbeteren en zodoende makkelijker en/of harder en/of verder kunnen hardlopen, daarbij  kunnen wij je op weg helpen. Dit kan per loper verschillend zijn en aan de hand van een loopanalyse kunnen wij bepalen wat jouw verbeterpunten zijn. Wij bieden jou een cursus van 4 twee-wekelijkse trainingen van 1 uur en een kwartier aan, de volgende technische aspecten komen aan bod;

* basislooptechniek 

* pasfrequentie en paslengte 

* voetplaatsing

* lichaamshouding

* arm-inzet 

* knie-inzet

 

reactiviteit

Door middel van gerichte oefeningen krijg je jouw techniek op een hoger en efficiënter niveau, zodat je zo blessurevrij mogelijk aan jouw doelen kan werken.

Deze training wordt op dinsdag of vrijdag of zaterdag 9.30 's ochtends, in groepjes van max. 8 lopers, gehouden en zal starten vanaf Runnersworld, Kruisstraat 7, 2011PV in Haarlem. Daar kan je eventueel een tas achterlaten. 

De kosten voor deze training, inclusief loopanalyse, is 55 Euro. Daarnaast kunnen wij je ook een compleet pakket van loopanalyse, trainingen, hardloopschoenen, shirt (voorjaar/zomer) of reflectiehesje (najaar/winter) en hardloopsokken voor 250 Euro aanbieden. 

Aanmelden kan via onderstaand formulier.